QUI SOM

LES VETERINÀRIES

La clínica neix al febrer de 2019. Inicialment coneguda com "La Veterinària" (consultori ja existent gestionat per l'Anna) creix per donar lloc a Les Veterinàries gràcies a la incorporació de la Noemí, fet que permet ampliar les instal·lacions i serveis. 

Al centre tractem petits animals (gats i gossos), però tenim un especial interès per la medicina felina. És per això que disposem d'instal·lacions adaptades a les necessitats dels felins: sala d'espera independent per a gats, consulta separada de gossos, zona d'hospitalització separada de gossos amb gàbies adaptades per cobrir les seves necessitats.

Donem molta importància a la formació i l'aprenentatge constant ja que la medicina veterinària avança de forma ràpida i cal estar preparat per als nous avenços.

EQUIPNoemí Solanellas Col. 1183Gi

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2010. Va realitzar l'internat de medicina i cirurgia de petits animals a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB l'any 2013. Durant els seus 10 anys d'experiència ha treballat en diverses clíniques i hospitals de petits animals.

Membre de l'Asociación de Veterinarios Españoles de Pequeños Animales (AVEPA) i del Grupo de Medicina Felina (GEMFE) d'AVEPA. Ha assistit a diversos congressos nacionals i internacionals de medicina interna i felina.

Els seus principals interessos són la medicina felina, la cirurgia i l'endocrinologia.

Actualment està cursant el Màster en administració i direcció d'empreses per la EAE Business School.


Anna Bach Col. 984Gi

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2011. Al acabar la carrera va realitzar formació en diferents clíniques fins a entrar a treballar a un hospìtal veterinari. Al 2012 ja va obrir el seu propi consultori veterinari La Veterinària, motivada per tenir un centre propi.

Membre de l'Asociación de Veterinarios Españoles de Pequeños Animales (AVEPA) i del Grupo de Especialistats en Dermatologia d' AVEPA (GEDA), assisteix regularment a congressos de medicina interna i dermatologia.

Els seus principals interessos són la dermatologia, l'anestèsia i la medicina interna. També té un especial interès per les zoonosis i la iniciativa de l'OMS “One Health”.

També s'ha especialitzat en Clínica de Petits Animals amb el Màster impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona. I actualment està cursant el Diploma de Postgrau en Cirurgia i Anestèsia de Petits Animals a la UAB.

Elisenda Torruella, ATV


Auxiliar tècnica veterinària des del 2023, va realitzar les pràctiques al centre Les Veterinàries i s'hi va quedar a formar part del seu equip.

Actualment està cursant diferents cursos per créixer en el sector.

El seus principals interessos són la nutrició i la rehabilitació canina i felina.