Leishmània i paràsits

Prevenció Leishmània i Paràsits

Protegeix el teu gos de la Leishmaniosi i els paràsits

Les picades de paparres, puces o mosquits suposen una seriosa amenaça per a la salut del teu animal de companyia. Protegeix-lo de les malalties provocades per paràsits. Posa especial atenció a la Leishmània i l’Ehrlichia perquè poden complicar seriosament la salut del teu company i fins i tot, posar la seva vida en perill. Un bon pla preventiu a temps és crucial per evitar riscos.

A la nostra clínica veterinària de Ripoll t’informem dels productes veterinaris més efectius i t'oferim el millor tractament preventiu.

PACK PREVENTIU:

  • TEST LEISHMÀNIA
  • VACUNA LEISHMÀNIA LETIFEND
  • PACK 3 PIPETES I/O COLLAR

Posa fora de perill al teu gos dels paràsits! 

Per què prevenir les malalties parasitàries?

Els paràsits són transmissors de múltiples malalties tant a animals com a persones. Les més serioses són l’Ehrlichia, transmesa a través de les paparres, i la leishmaniosi, causada per la picada del mosquit flebòtom. En tots dos casos, els riscos per a la salut del teu company poden ser irreversibles, ja que poden provocar danys fatals en el seu organisme que podrien acabar amb la seva vida. La prevenció és fonamental, especialment amb l’arribada de la calor, ja que és quan la seva activitat s’intensifica. Realitzar un bon diagnòstic precoç també és clau per protegir al teu pelut.

Quines mesures preventives hi ha?

Comptem amb molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits. Els collarets antiparasitaris, que s'han de canviar cada sis mesos, o la pipeta, que s'ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna pot ser una altra mesura efectiva perquè el teu gos tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-lo. Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar-te ensurts imprevistos.

No posis en risc la salut del teu gos i assegura’t de prevenir les malalties causades per paràsits a temps.