Higiene bucal

Les Veterinàries de Ripoll - Higiene bucal

Neteja bucal mascotes


Demana’ns una cita per fer una neteja dental a la teva mascota

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? És el moment de realitzar una adequada neteja de la seva boca i evitar possibles malalties que de ben segur estan per arribar.

Higiene bucal gos

Ha arribat el moment de realitzar un tractament d’higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta de el cos. A Les Veterinàries de Ripoll oferim un tractament d’higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals.

En què consisteix el nostre tractament bucal?

La neteja bucal per a gats i gossos consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. La tècnica és senzilla, però necessita un procés anestèsic i d’un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Per què és important una higiene bucal en gossos i gats?

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d’elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents que pot desencadenar diferents infeccions a la boca. Per aquest motiu és crucial fer una neteja dental a la nostra mascota de forma regular.

Per què té mal alè la meva mascota?

El problema de el mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen:

  • L’acidesa de la saliva.
  • La predisposició d’algunes races a les malalties bucals.
  • La manca d’una correcta neteja entre les peces dentals.
  • La consegüent acumulació de tosca.
Higiene bucal gat

A la nostra clínica veterinària de Ripoll fem que la teva mascota llueixi una boca sana i forta