Revisió gos

elegante hombre mayor con perro en parque

Revisió geriàtrica gos

15% DE DESCOMPTE DURANT ABRIL I MAIG

Fes una revisió al teu gos sènior a Les Veterinàries de Ripoll per cuidar el més important, la seva salut.

El teu gos ha complert set anys i comença una etapa nova per a ella. En aquesta fase de la seva vida és més vulnerable, disminueixen les seves capacitats funcionals i augmenta el risc de patir certes malalties. A partir d’ara necessitarà dur a terme revisions de caràcter preventiu. Amb una revisió anual, a Les Veterinàries de Ripoll podem detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una millor qualitat de vida.

Reserva una revisió geriàtrica al teu gos sènior per cuidar la seva salut.

La revisió anual a la nostra clínica veterinària de Ripoll és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

Quines proves inclou la revisió geriàtrica anual?

  • Anamnesi: analitzem l’historial del teu gos, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
  • Exploració general i examen físic: observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i / o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
  • Analítica de sang i orina: ens indica quin és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i fetge.
  • Medició de la pressió arterial: amb aquesta prova detectem si té la tensió alta o hipertensió.
  • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota i t’assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

La importància d’una revisió veterinaria anual

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerosos i els problemes cardíacs i si els descobrim en estat avançat, en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els cadells i els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’anar al nostre centre veterinari de Ripoll almenys un cop l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

La salut del teu gos és el més important. A la nostra clínica veterinària de Ripoll cuidem el seu benestar, cuidem el que més estimes.